TRYING TO STOP A…NONSENSE?

listen: Everything But The Girl – Corcovado

Most people to coward to talking bout love. Most of them to naive to know and descripting about. Most again to blind to see, and part of it don’t wanna know about, don’t care. Yang anti jijik setengah mampus dengernya, nulis dalam kata-kata aja ogah, meludah ke muka para pengguna cinta rasanya akan lebih lezat dari coklat buatan Swiss. Yang pro dan ngerasa paling ngerti, udah kayak orang kurang kerjaan, quoting everything in silly love story (contohnya gua), dan memandang diri kayak titisan dewa surga yang megang harpa dan cuma pake daon nutupin kemaluan sambil nabur-naburin serbuk emas. And me? HAH! Sumday I became a part of it (tinggal pilih yang mana) and one day I’m not a part of it anymore (yang manapun). DAMN. FACE IT, YOU MORON!

Mau tau atau nggak. Dua-duanya sama aja. Sok. Dan gue jadi si bodoh yang ke kanan nggak bisa, ke kiri ogah. Blame yerself again kid? Naudzubillah min zalik, gua bener-bener kurang kerjaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s